«Το ότι ο πόλεμος άρχισε τόσο νωρίς φέτος δείχνει το…» (photo)

«Το ότι ο πόλεμος άρχισε τόσο νωρίς φέτος δείχνει το…» (photo)

Η Θύρα 9 το πρωί του Σαββάτου έστειλε το εξής μήνυμα μέσω facebook:

«Το ότι ο πόλεμος άρχισε τόσο ‘νωρίς’ φέτος δείχνει το μέγεθος της ανησυχίας τους. Ας επεκτείνουμε λοιπόν τον τρόμο που νιώθουν με ακόμα μια μαζική και δυναμική παρουσία στον αυριανό φιλικό αγώνα!

Η ΘΥΡΑ 9 θα βρίσκεται κανονικά στο βόρειο πέταλο στήνοντας άλλο ένα δυνατό πάρτι. Δείχνοντας ακόμα μια φορά πως είτε φιλικό, είτε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι, η αγάπη μας για την ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ δεν αλλάζει. Αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά γιατί στο δικό μας πρωτάθλημα βρισκόμαστε στην κορυφή.

ΟΜΟΝΟΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΟΥ»


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE