Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές
Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.

Να σημειωθεί επίσης ότι, ο Τάσος Τρύφωνος, λίγες ώρες πριν την τρομοκρατική επίθεση, δημοσίευε φωτογραφίες και βίντεο μέσω του λογαριασμού του στο Instagram από αξιοθέατα στην Βαρκελώνη, ενώ στην συνέχεια δημοσίευσε βίντεο από ρεπορτάζ των δελτίων ειδήσεων της χώρας, όπου αναφέρονταν στο περιστατικό.

