"Λες και δεν πέρασε ούτε ημέρα... " η ανάρτηση του Τάσου Ευαγγέλου και η απάντηση της Χριστιάνας Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

"Λες και δεν πέρασε ούτε ημέρα... " η ανάρτηση του Τάσου Ευαγγέλου και η απάντηση της Χριστιάνας Αριστοτέλους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο στούντιο του Alpha Κύπρου, βρέθηκε η ομάδα που θα είναι στο πλευρό της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην νέα σεζόν.

Φωτογραφία με σχεδόν όλη την ομάδα που θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" για την τηλεοπτική σεζόν 2017-18, δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης 17/8, ο Τάσος Ευαγγέλου, αναγράφοντας στην λεζάντα "Λες και δεν πέρασε ούτε ημέρα... ". Mε αφορμή το σχόλιο του Τάσου Ευαγγέλου που συνόδευε την φωτογραφία, η Χριστιάνα Αριστοτέλους σχολίασε λέγοντας, "Έτσι που σας βλέπω, όντως σαν να μην πέρασε μια μέρα.." Θυμίζουμε ότι ο Τάσος Ευαγγέλου, από τα πρώτα του βήματα βρισκόταν στο πλευρό της Χριστιάνας Αριστοτέλους, ενώ όταν αυτή αποχώρησε για τον Alpha, ο ίδιος έμεινε στον Αρχάγγελο την προηγούμενη τηλεοπτική χρονιά, και βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής "Όλα για σένα" στο MegaOne με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, ωστόσο το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να μεταγραφεί στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού των Λατσιών για να βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE