ΛΑΡΝΑΚΑ: «Θα πάει φυλακή ο πατέρας μου - Δεν μπορεί να πληρώσει το πρόστιμο των 21 χιλ. ευρώ»

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Θα πάει φυλακή ο πατέρας μου - Δεν μπορεί να πληρώσει το πρόστιμο των 21 χιλ. ευρώ»

Μετά την δημοσιοποίηση του πρωτοφανές προστίμου - για λαθροθηρία, κατοχή και χρήση παγίδων- από την Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας, που ανέρχεται στα 21,586ευρώ, ο γιος του 67χρονου του οποίου επιβλήθηκε το πρόστιμο επικοινώνησε με το ThemaOnline.

Του Χρίστου Ζήνωνος «Ο πατέρας μου παραδέχτηκε ότι παρανόμησε αλλά δεν μπορεί να πληρώσει τέτοιο πρόστιμο» μας ανέφερε και εξήγησε ότι πρόκειται για ηλικιωμένο συνταξιούχο άντρα ο οποίος έπιασε τους λαγούς εντός του χωραφιού του με την χρήση συρμάτινων παγίδων . Δείτε επίσης: ΛΑΡΝΑΚΑ: Πρωτοφανές – Μια μικρή περιουσία για πρόστιμο λαθροθηρίας – Εξοντωτική ποινή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ «Το πρόστιμο είναι εξοντωτικό για τον πατέρα μου και αφού δεν μπορεί να το πληρώσει κινδυνεύει να πάει φυλακή» συμπλήρωσε. Τέλος, ο γιος του 67χρονου μίλησε για εξάντληση αυστηρότητας από πλευράς Υπηρεσία Θήρας με αφορμή πρόσφατη τροποποίηση σχετικού Νόμου ο οποίος τέθηκε σε εφαρμογή από τις 14/7/2017. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος ο ηλικιωμένος, όπως μας είπε και ο γιος του, παραδέχθηκε ότι παρανόμησε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE