Βιάστηκαν να τον «σκαρτάρουν» και τους αποστομώνει!

Βιάστηκαν να τον «σκαρτάρουν» και τους αποστομώνει!

Ο τίτλος που επιλέξαμε, θεωρούμε πως τα λέει όλα, κρίνοντας αυτά που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Σλάβια Πράγας στο ΓΣΠ…

Βιάστηκαν να τον «σκαρτάρουν» και τους αποστομώνει!

Ο λόγος για τον Εμπεσίλιο, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο αγωνιζόμενος σε ρόλο επιτελικού χαφ και δικαιώνει τον Δώνη για την εμπιστοσύνη που του δείχνει!

Με απλά λόγια, έδωσε δύο ασίστ στα γκολ των Ντε Καμάργκο και Αλωνεύτη, ενώ στο 45΄ έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Ντε Καμάργκο, που έχασε κλασική ευκαιρία για το 3-0!

Το μόνο που δεν έκανε ουσιαστικά ο Εμπεσίλιο, ήταν να σκοράρει! Μάλιστα, ήταν ο δεύτερος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ με τα πιο πολλά χιλιόμετρα στο πρώτο μέρος!


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE