Το περσινό «χαστούκι» από τη Σλόβαν, οδηγός για τα ματς με την Πλζεν

Το περσινό «χαστούκι» από τη Σλόβαν, οδηγός για τα ματς με την Πλζεν

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στη Τσεχία και στο μυαλό όλων «στριφογυρίζει» φυσικά, η μεθαυριανή (17/08, 21:15) πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Βικτόρια Πλζεν, για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ένα πολύ δύσκολο και «πονηρό» παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που είναι μεν στα μέτρα της ΑΕΚ και αρκετοί χάρηκαν που η κληρωτίδα την έφερε στο δρόμο της Λαρνακιώτικης ομάδας, όμως όπως είχε αποδειχθεί και πέρσι τέτοια εποχή απέναντι στην επίσης Τσεχική, Σλόβαν Λίμπερετς, σε αυτό το επίπεδο, κανένας αντίπαλος δεν σηκώνει υποτίμηση.

Γι΄ αυτό και ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, έχει δώσει έμφαση και στο ψυχολογικό, θέλοντας να προετοιμάσει όσο πιο κατάλληλα γίνεται τους παίκτες του για δύο «μάχες» απέναντι σε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δείξει αρκετές φορές τα «δόντια» της στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE