Έτοιμος ο ΑΠΟΕΛ… για να «πετάξει» (ξανά) στα αστέρια (πιθανή ενδεκάδα)

Έτοιμος ο ΑΠΟΕΛ… για να «πετάξει» (ξανά) στα αστέρια (πιθανή ενδεκάδα)

Μπορεί η φημολογία και μεταγγραφολογία το τελευταίο διάστημα να είναι στα «πάνω» της όσο αφορά την τελική διαμόρφωση του ρόστερ του ΑΠΟΕΛ (μεταγραφές – αποχωρήσεις), όμως στον Αρχάγγελο όπως είναι φυσιολογικό έχουν αλλού στραμμένη την προσοχή.

Στους «γαλαζοκίτρινους» έχουν βάλει στην άκρη τον τελικό σχεδιασμό της ομάδα και τόσο ο Γιώργος Δώνης, όσο και οι ποδοσφαιριστές του σκέφτονται μονάχα την πρόκληση και την μεγάλη μάχη κόντρα στην Σλάβια Πράγας, η οποία αν ολοκληρωθεί με επιτυχία και εντός και εκτός έδρας θα ρίξει την ομάδα της Λευκωσίας στα εκατομμύρια των «χρυσοφόρων» ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πρωταθλητές Κύπρου το βράδυ της Δευτέρας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του αποψινού αγώνα (21:45) με τους Τσέχους χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα, και όλοι ποδοσφαιριστές του Ελλαδίτη τεχνικού δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν τα πάντα και όλο τους τον εαυτό μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου για να πετύχουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να ελπίζουν σε πρόκριση στους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE