Τα συν και τα πλην της αναβολής… και η μεγάλη ευκαιρία του Πάμπου!

Τα συν και τα πλην της αναβολής… και η μεγάλη ευκαιρία του Πάμπου!

Η αναβολή της 1ης και της 2η αγωνιστικής με ΑΕΚ και Απόλλωνα λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δύο προαναφερόμενων συλλόγων, αλλά και η διακοπή για τις υποχρεώσεις την Εθνικής Κύπρου, αλλάζουν το πρόγραμμα της Ομόνοιας, και την αναγκάζουν να επεκτείνει το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της.

Μετά την επιστροφή της από την Πολωνία ήδη η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου έχει δώσει ήδη δύο φιλικά στην Κύπρο (Ολυμπιακό και Άρη), ενώ ένα τρίτο φιλικό επί Κυπριακού εδάφους είναι προ των πυλών, καθώς της Κυριακή το απόγευμα οι «πράσινοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο «Αμμόχωστος» την Νέα Σαλαμίνα, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν πρόβα τζενεράλε ενόψει του παιχνιδιού με την Ανόρθωση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.