Τα συν και τα πλην της αναβολής… και η μεγάλη ευκαιρία του Πάμπου!

Τα συν και τα πλην της αναβολής… και η μεγάλη ευκαιρία του Πάμπου!

Η αναβολή της 1ης και της 2η αγωνιστικής με ΑΕΚ και Απόλλωνα λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δύο προαναφερόμενων συλλόγων, αλλά και η διακοπή για τις υποχρεώσεις την Εθνικής Κύπρου, αλλάζουν το πρόγραμμα της Ομόνοιας, και την αναγκάζουν να επεκτείνει το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της.

Μετά την επιστροφή της από την Πολωνία ήδη η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου έχει δώσει ήδη δύο φιλικά στην Κύπρο (Ολυμπιακό και Άρη), ενώ ένα τρίτο φιλικό επί Κυπριακού εδάφους είναι προ των πυλών, καθώς της Κυριακή το απόγευμα οι «πράσινοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο «Αμμόχωστος» την Νέα Σαλαμίνα, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν πρόβα τζενεράλε ενόψει του παιχνιδιού με την Ανόρθωση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE