«Μπάτε σκύλοι αλέστε» το Αεροδρόμιο Λάρνακας - Πέρασαν «κατά λάθος» φυσίγγια και κανείς δεν τους σταμάτησε

«Μπάτε σκύλοι αλέστε» το Αεροδρόμιο Λάρνακας - Πέρασαν «κατά λάθος» φυσίγγια και κανείς δεν τους σταμάτησε

Από ότι φαίνεται ο έλεγχος που γίνεται από ιδιωτική εταιρεία στα κυπριακά Αεροδρόμια δεν είναι ο ενδεδειγμένος αφού πέρασαν πακέτο με 25 φυσίγγια τα οποία βρίσκονταν σε βαλίτσα κύπριου ταξιδιώτη προς Αθήνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πολίτης μέλη της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου ταξίδεψαν στην Ελλάδα για σκοπούς προετοιμασίας και φιλικών αγώνων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα όλα τα μέλη της αποστολής είχαν δηλώσει τα όπλα και τα φυσίγγια τους τα οποία συμφώνως με τους κανονισμούς τοποθετήθηκαν στον χώρο αποσκευών του αεροσκάφους.

Όμως όπως διαφάνηκε ύστερα ένα από τα μέλη της αποστολής ξέχασε μέσα στη χειραποσκευή του 25 φυσίγγια. Αυτό το διαπίστωσε ο ίδιος όταν στο ξενοδοχείο στην Αθήνα άνοιξε την βαλίτσα του και είδε διάσπαρτα τα φυσίγγια.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας ενημέρωσε αξιωματικό της Αστυνομίας ο οποίος του είπε ότι οι έλεγχοι διενεργούνται πλέον από τον ιδιωτικό τομέα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE