«Φουλάρει» τις μηχανές για Βικτόρια Πλζεν (πρώτη προπόνηση για Νέλσον)

«Φουλάρει» τις μηχανές για Βικτόρια Πλζεν (πρώτη προπόνηση για Νέλσον)

Η ΑΕΚ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ενημέρωσε ότι η ομάδα επέστρεψε πίσω στο γήπεδο αρχίζοντας τις προπονήσεις ενόψει του πρώτου παιχνιδιού για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν.

Αναλυτικά:

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα (12/08) το πρωί για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά την άδεια που τους είχε δοθεί από την τεχνική ηγεσία και έναρξη της προετοιμασίας για τον 1ο αγώνα των πλέι-οφ του Europa League στην έδρα της FC Viktoria Plzen.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και τεχνικής.

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας πραγματοποίησε ο Nelson, ενώ αύριο (13/08) η προετοιμασία θα συνεχιστεί και πάλι με πρωινή προπόνηση.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE