Παίρνουν κι άλλον από το «ράφι» της Στεάουα;

Παίρνουν κι άλλον από το «ράφι» της Στεάουα;

Πρόσφατα πήρε τον Kροάτη εξτρέμ Γιάκολις δανεικό από τη Στεάουα. Πληροφορίες φέρουν τον Απόλλωνα να ενδιαφέρεται και για άλλον έναν παίχτη του γνωστού Ρουμανικού Συλλόγου. Για τον 25χρονο Βραζιλιάνο Γουίλιαμ Ντε Αμορίμ, ο οποίος παίζει στα άκρα της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον φουνταριστό.

Το θέμα περί μετακόμισης του συγκεκριμένου παίχτη σε άλλο Σύλλογο, τα έβγαλε με δημόσιες τοποθετήσεις του ο πρόεδρος της Στεάουα Τζίτζι Μπεκάλι. Μίλησε για ενδιαφέρον ομάδας από το Κατάρ που προσφέρει 400 χιλιάδες ευρώ, αλλά για ενδιαφέρον από Κυπριακή ομάδα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE