Κάτι φαίνεται να αλλάζει στο «τριφύλλι»…

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στο «τριφύλλι»…

Το σκηνικό στην Ομόνοια φαίνεται να αλλάζει και δεν θυμίζει καθόλου αυτό που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια. Οι «πράσινοι» με τον Πάμπο Χριστοδούλου θέλουν την φετινή χρονιά να κάνουν ένα γενικό ριστάρτ και μια καινούργια αρχή με στόχο και σκοπό να επαναφέρουν την Ομόνοια εκεί που την θέλει ο κόσμος της.

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» βλέποντας την σωστή δουλειά που γίνεται στην ομάδα (μεταγραφές, προετοιμασία, εικόνα στα φιλικά) έχουν γεμίσει με αισιοδοξία και με κάθε ευκαιρία είναι δίπλα στην ομάδα τους και την στηρίζουν, όπως έπραξαν στην πρώτη ανοικτή προπόνηση, στις Πλάτρες, στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας αλλά και στο αμφιθέατρο Λακατάμιας.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE