NEOΣ ΑΙΧΜΗΡΟΣ: Τι ακριβώς αποφάσισαν στη Cyta…

NEOΣ ΑΙΧΜΗΡΟΣ: Τι ακριβώς αποφάσισαν στη Cyta…

Απ’ ότι καταλαβαίνω με αφορμή την πρωινή ανάρτηση του Αιχμηρού, ότι ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση συνεχίζουν -μετά το 2019- τη συνεργασία τους με τη Cytavision, έχουν προκύψει δημοσιεύματα σε άλλα Μέσα, που γράφουν άλλα πράγματα.

Έκρινα σκόπιμο να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, τι ακριβώς αποφάσισε χτες το Διοικητικό Συμβούλιο της Cyta.

Βασικά αποφάσισαν να «ματσιάρουν» ή πιο απλά να ισοφαρίσουν τις προσφορές που είχαν οι δυο ομάδες από άλλη πλατφόρμα και δη από την Cablenet.

Οι πληροφορίες του Αιχμηρού, επιμένουν, πως μόνο αν η συγκεκριμένη πλατφόρμα… έλθει να κάνει νέα βελτιωμένη προσφορά στις δυο μεγάλες ομάδες της νήσου, δεν θα συνεχίσουν στη Cyta μετά το 2019, ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE