ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε στη Μαρίνα να διασκεδάσει και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε στη Μαρίνα να διασκεδάσει και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο

Στη σύλληψη 22χρονου ελληνοκύπριου κάτοικου Λεμεσού προχώρησε η Αστυνομία την Τρίτη (8/8), σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με καταγγελία 21χρονου ελληνοκύπριου κάτοικου Λεμεσού, ο 22χρονος ύποπτος μαζί με ακόμα ένα πρόσωπο, φαίνεται να του επιτέθηκαν την περασμένη Παρασκευή (4/8), προκαλώντας του τραύμα στο φρύδι και κάταγμα κάτω γνάθου. Ο 21χρονος κατονόμασε τον 22χρονο, που φαίνεται να τον γνώριζε, κάτι που οδήγησε σε έκδοση εντάλματος σύλληψης βάση του οποίου συνελήφθη. Ο παραπονούμενος, σύμφωνα με τη καταγγελία του δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον 22χρονο, ενώ αμέσως μετά το επεισόδιο ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ήδη και το δεύτερο πρόσωπο που φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.