Ο «Ντόμπρα» έχει λόγο! Ο πρώην παικταράς κυπριακών ομάδων τι να βλέπει άραγε (photo)

Ο «Ντόμπρα» έχει λόγο! Ο πρώην παικταράς κυπριακών ομάδων τι να βλέπει άραγε (photo)

Στο Τσίρειο Στάδιο και στα επίσημα θεωρεία της δυτικής κερκίδας βρίσκεται ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ανόρθωσης, Εθνικού Άχνας, ο Πρέντρακ Οτσόκολιτς.

Φυσικά, ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν είναι μόνος. Έχει συντροφιά το μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Οι δύο άνδρες παρακολουθούν τον αγώνα μεταξύ του Άρη και της Ομόνοιας.

Από ότι έμαθε η στήλη ο Οτσόκολιτς είναι στην Κύπρο αυτές τις μέρες για διακοπές και από τη στιγμή που είχε την ευκαιρία για να δει παιχνίδι δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Ο «Ντόμπρα» σίγουρα θα έχει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους Κύπριους παίκτες που θα αγωνιστούν στο παιχνίδι για να τα μεταφέρει στον προπονητή της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, Μπεν Σιμόν.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE