Tέλος στην αγωνία για τους υποψήφιους ΣΥ.ΟΠ – Ο αριθμός όσων θα προληφθούν – Ο επόμενος διαγωνισμός

Tέλος στην αγωνία για τους υποψήφιους ΣΥ.ΟΠ – Ο αριθμός όσων θα προληφθούν – Ο επόμενος διαγωνισμός

Τέλος μπαίνει στην αγωνία για τους 2.116 υποψήφιους Συμβασιούχους Οπλίτες, μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, όπου θα ανακοινωθεί ο κατάλογος των επιτυχόντων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Όπως προσθέτει το δημοσίευμα, η Ε.Φ θα προσλάβει 650 νέους συμβασιούχους με τον αριθμό αυτό να αναμένεται ότι θα αυξηθεί. Επίσης σημειώνεται ότι όσοι προσληφθούν θα λάβουν επιστολές εντός Σεμπτεμβρίου από το Υπουργείο Άμυνας για να υπογράψουν τα σχετικά συμβόλαια. Παράλληλα το δημοσίευμα σημειώνει ότι ο επόμενος διαγωνισμός για πρόσληψη ΣΥΟΠ θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2018. Την ίδια ώρα υπογραμμίζεται το γεγονός ότι μετά την τροποποίηση της σχετικής νομοθεσίας δικαίωμα πρόσληψης έχουν και οι γυναίκες. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE