Η Ελένη Θεοχάρους απέλυσε στενό της συνεργάτη μέσω τηλεφώνου

Η Ελένη Θεοχάρους απέλυσε στενό της συνεργάτη μέσω τηλεφώνου

Στην απόλυση του κοινοβουλευτικού της συνεργάτη στο ευρωκοινοβούλιο Γιάννου Χαραλαμπίδη, προχώρησε η πρόεδρος του κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης».

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η απόλυση του πολιτικού αναλυτή ήρθε μέσω τηλεφώνου. Αφορμή για να απολυθεί, στάθηκε η κριτική του προς τον ενδιάμεσο μέσα από τις συχνότητες του Ράδιο Πρώτο. Ο ίδιος είναι ανταποκριτής ολόκληρου του συγκροτήματος ΔΙΑΣ στις Βρυξέλλες. Η Ελένη Θεοχάρους σύμφωνα πάντα με τον «Πολίτη», δυσαρεστήθηκε από την δημόσια κριτική που άσκησε ο κ. Χαραλαμπίδης δείχνοντας του την πόρτα της εξόδου. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE