ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Διαρροή χλωρίνης από μηχανοστάσιο πισίνας σε συγκρότημα διαμερισμάτων

ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Διαρροή χλωρίνης από μηχανοστάσιο πισίνας σε συγκρότημα διαμερισμάτων

Περιστατικό διαρροής χλωρίνης από μηχανοστάσιο πισίνας σε συγκρότημα τουριστικών διαμερισμάτων, στο δρόμο Σωτήρας προς Φρέναρος, αντιμετώπισε χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η κλήση για το περιστατικό λήφθηκε στις 07:49 το πρωί της Δευτέρας 7/8 και ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Αμμοχώστου με δυο πυροσβεστικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένης ομάδας και οχήματος για χημικά. Στο μηχανοστάσιο είχαν προηγηθεί εργασίες συντήρησης της πισίνας. Αφού έγινε διακοπή της παροχής χλωρίνης στο αντλιοστάσιο, με κλείσιμο της βαλβίδας, περισυλλέχθηκε μικρή ποσότητα χλωρίνης και τοποθετήθηκε σε ασφαλή χώρο, με τη χρήση στολών αντιμετώπισης χημικών και αναπνευστικών συσκευών. Εξάλλου στις 23:20 το βράδυ λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο παρά το ξωκλήσι Αγ. Γεωργίου στο χωριό Χούλου. Ανταποκρίθηκε ο αγροτικός πυροσβεστικός σταθμός Στρουμπιού με δυο πυροσβεστικά οχήματα, και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00:23. Από την πυρκαγιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές υπέστη και ένα ξύλινο παράθυρο του εξωκλησιού  Πρόκειται για το όχημα που είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες της ληστείας στη ΣΠΕ στο χωριό Τίμη. Πάφος διάρρηξη σε χρυσοχοείο. Διάρρηξη στις 4: 30 το πρωί στην κεντρική λεωφόρο της χλώρακας. Υπήρχε σύστημα συναγερμού. Πρόκειται για σπείρα. Πέτυχαν είσοδο από τρύπα που άνοιξαν από άλλο κατάστημα που εφάπτεται με το χρυσοχοείο. Άνοιξαν τρύπα. *Φωτογραφία αρχείου ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στη Βρετανία: Ιστορική νίκη για τους Εργατικούς και τον Στάρμερ - Συντριβή για τους Συντηρητικούς του Σούνακ

Ρίχνουν «σταχτή» στα μάτια καταναλωτών και τους πωλούν διαμάντια «μαϊμού» - Πώς τους ξεγελούν και τι να προσέξετε

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες

«Λαμπάδιασαν» όχημα 34χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Μενεγάκη: Μετά το Mega τι; Γνωρίζουμε την απάντηση και έχει ομολογήσει & η ίδια σε ανύποπτες στιγμές



Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο - «Ανοίγει τα χαρτιά» του ο ΠτΔ για τη συνάντηση με Ολγκίν στις Βρυξέλλες

Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο - «Ανοίγει τα χαρτιά» του ο ΠτΔ για τη συνάντηση με Ολγκίν στις Βρυξέλλες

Τα επόμενα βήματα εν μέσω ενός θολού τοπίου γύρω από το κυπριακό αναμένεται να συζητηθούν σήμερα στις 10.00 ενώπιον του Εθνικού Συμβουλίου, την οποία συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, στις Βρυξέλλες τον περασμένο μήνα, στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top