Στο «μικροσκόπιο» του Δώνη νεαρός Κροάτης…

Στο «μικροσκόπιο» του Δώνη νεαρός Κροάτης…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται ότι ο ΑΠΟΕΛ φέρνει στην Κύπρο για δοκιμαστικά τον 21χρόνο (23/6/1996) Κροάτη αμυνικό και συγκεκριμένα τον Μάρκος Ίχαρος. Αν ο ποδοσφαιριστής ικανοποιήσει την τεχνική ηγεσία του Γιώργου Δώνη τότε δεν αποκλείεται να γίνει κάτοικος Αρχαγγέλου.

Από την στιγμή που ο Ζίρκοφ Μιλάνοφ επιστρέφει από την Γερμανία και θα είναι κατά πάσα πιθανότητα απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί με την Σλάβια Πράγας, στον ΑΠΟΕΛ δεν βιάζονται για κίνηση στον δεξί άκρο της άμυνας, έχοντας μάλιστα την ευχέρεια να εξετάσουν καλά κάποιες επιλογές.

Έτσι μέσα σε αυτές τις περιπτώσεις που θα εξετάσουν οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι και ο νεαρός Κροάτης ο οποίος θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του Γιώργου Δώνη, και αν ικανοποιήσει τον Ελλαδίτη τεχνικό τότε θα ανάψει το πράσινο φως για απόκτηση του.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE