Μάτιασαν τον Άλεφ…

Μάτιασαν τον Άλεφ…

Ο Άλεφ Σαντάνα, ο μέσος του Απόλλωνα ήταν από τους παίκτες των «κυανολεύκων» που με την παρουσία του εντός του αγωνιστικού χώρου στην μέχρι τώρα Ευρωπαϊκή πορεία της Λεμεσιανής ομάδας διακρίθηκε με τις εμφανίσεις του.

Η ατυχία όμως φαίνεται ότι κτύπησε την πόρτα του Άλεφ και του Απόλλωνα. Ο Βραζιλιάνος μέσος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού με τους ανθρώπους των «κυανολεύκων» να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας τα νεότερα με την κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του (22 χρονών) ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα έδειξε ότι μπορεί να δώσει αρκετά στον Λεμεσιανό σύλλογο γι αυτό και ο Σωφρόνης Αυγουστή θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν από τον εντός έδρα αγώνα με την Μίντιλαντ (17 Αυγούστου) για να δει αν στερηθεί ή όχι τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή του.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE