Θέλει ξανά… ο Βάλε

Θέλει ξανά… ο Βάλε

Ο Μπρούνο Βάλε είναι από τους παλιούς παίχτες του Απόλλωνα. Έκλεισε πενταετία στη Λεμεσό. Έζησε μεγάλες στιγμές ο Πορτογάλος κίπερ.

Ήταν αυτός κάτω από τα δοκάρια, όταν η ομάδα με Χρι-Χρι στην τεχνική ηγεσία, είχε δυο συνεχόμενες παρουσίες (2013, 2014) στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ.

Εννοείται ότι θέλει να… ταξιδέψει ξανά μέχρι τα γκρουπ της δεύτερης της τάξει ευρωπαικής διοργάνωσης.

Για να δούμε τι θα… φέρει η σημερινή κλήρωση των πλέι οφφ για τους Λεμεσιανούς. Δεν είναι όλες οι ομάδες -πιθανοί αντίπαλοι- αχτύπητες.

Ειδικά το ’13, όταν τους… έκατσε να παίξουν με τη Νις στα πλέι οφφ, τους είχαν για μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά χάρις στις «κανονιές» του Σανγκόι, κατάφεραν να «πετάξουν» έξω τον σύλλογο της Γαλλικής Ριβιέρας.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα «πυρά» Λετυμπιώτη κατά ΔΗΣΥ: «Αντί για τρίτη ανακοίνωση, αναμένουμε την πρώτη πρόταση»

Νέα «πυρά» Λετυμπιώτη κατά ΔΗΣΥ: «Αντί για τρίτη ανακοίνωση, αναμένουμε την πρώτη πρόταση»

Η ηγεσία του ΔΗΣΥ φαίνεται αποφασισμένη να επιβεβαιώνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με εντυπωσιακή συνέπεια, αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε γραπτή του απάντηση στον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE