Πέναλτι-μαϊμού, ένταση και προσωρινή διακοπή από τον «χασάπη» Καζάκο (photos)

Πέναλτι-μαϊμού, ένταση και προσωρινή διακοπή από τον «χασάπη» Καζάκο (photos)

Άσχημη εξέλιξη στο ΑΕΛ-Αούστρια, αφού ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε το παιχνίδι στο 28΄ λόγω ρίψης αντικειμένων από τους οπαδούς της Λεμεσιανής ομάδας, οποίοι αντέδρασαν έντονα από την απόφαση του Καζάκου Artyom Kuchin να υποδείξει το σημείο του πέναλτι στο 26΄ σε ανατροπή του Πιρές, ένα περίπου μέτρο ΕΚΤΟΣ περιοχής!

Μάλιστα, στην ίδια φάση απέβαλε τον Αϊρόσα με απευθείας κόκκινη κάρτα!

Τελικά, το παιχνίδι επανάρχισε μετά από περίπου ένα τέταρτο, με την Αούστρια να εκτελεί το πέναλτι και να ανοίγει το σκορ με τον Χολτζχάουσερ στο 42΄.

Δείτε φωτογραφίες από την ένταση, μετά το πέναλτι-μαϊμού υπέρ της Αυστριακής ομάδας:


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE