Άντρος Κυπριανού: «Με παρακολουθεί η ΚΥΠ» - Αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στο Εθνικό Συμβούλιο

Άντρος Κυπριανού: «Με παρακολουθεί η ΚΥΠ» - Αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στο Εθνικό Συμβούλιο

Αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, είχε ο γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, στο Εθνικό Συμβούλιο της Τρίτης 1/8.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ο κ. Κυπριανού, ανάμεσα σε άλλα που καταλόγισε στον Πρόεδρο αναφορικά με τους χειρισμούς του στο Κραν Μοντάνα, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του κ. Αναστασιάδη ισχυριζόμενος ότι τον παρακολουθεί η Κυπριακή Υπηρεσία Πληροφοριών. Ο κ. Κυπριανού προσθέτει το δημοσίευμα, ισχυρίστηκε ότι η ΚΥΠ παρακολουθεί τις κινήσεις του εξ ου και διέρρευσε συνάντηση που είχε σε διαμέρισμα της Λευκωσίας με τον Έσπεν Μπαρθ Έιντε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μυστική συνάντηση Έιντε με πολιτικό αρχηγό σε διαμέρισμα – Έλαβαν προφυλάξεις Ο γ.γ του ΑΚΕΛ ανέφερε επίσης ότι παρότι παρακολουθούνται οι τηλεφωνικές του συνδιαλέξεις ο ίδιος καταφέρνει να τους ξεγελά. Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ την Τρίτη 2/8 ο κ. Κυπριανού ρωτήθηκε για το εν λόγω δημοσίευμα τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να το σχολιάσει προσθέτοντας ότι, «δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα να γράφονται και να λέγονται». ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE