ΕΚΡΗΞΗ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ: Επαγγελματικές αντιζηλίες δείχνουν οι έρευνες της Αστυνομίας

ΕΚΡΗΞΗ ΛΙΝΟΠΕΤΡΑΣ: Επαγγελματικές αντιζηλίες  δείχνουν οι έρευνες της Αστυνομίας

Επαγγελματικές αντιζηλίες, εκτιμά η Αστυνομία ότι ήταν τα κίνητρα των δραστών με βάση στοιχεία που έχει στη κατοχή της, για την έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε στο κτήριο όπου στεγάζεται το «Bingo Αναγέννησης Γερμασόγειας», στην οδό Κολωνακίου στη Λινόπετρα Λεμεσού, το πρωί της Τρίτης 1/8.

Ο εκκριτικός μηχανισμός που τοποθετήθηκε στην είσοδο του υποστατικού προκάλεσε εκτεταμένες ζημίες, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά για την κατάσβεση της οποίας χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής. Οι ερευνητές της υπόθεσης εντόπισαν διάφορα τεκμήρια στη σκηνή τα οποία παρέλαβαν για επιστημονικές εξετάσεις. Το συγκεκριμένο υποστατικό ξεκίνησε τη λειτουργία του την περασμένη βδομάδα. Το ΤΑΕ Λεμεσού ερευνά την υπόθεση *Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη αντίδραση Οδυσσέα: «Δεν θα με φιμώσει ο Γενικός Εισαγγελέας – Με πολεμά με μένος νομίζει ότι θα εμφανιστεί ως “μεγαλόψυχος”»

Πρώτη αντίδραση Οδυσσέα: «Δεν θα με φιμώσει ο Γενικός Εισαγγελέας – Με πολεμά με μένος νομίζει ότι θα εμφανιστεί ως “μεγαλόψυχος”»

Με έντονη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, τοποθετείται για την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας να μην προχωρήσει σε ποινική δίωξη εναντίον του για την υπόθεση που σχετιζόταν με καταγγελία περί «καταφρόνησης δικαστηρίου».

BEST OF TOTHEMAONLINE