ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: Συνελήφθη Βρετανός στρατιώτης

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ: Συνελήφθη Βρετανός στρατιώτης

Χειροπέδες σε Βρετανό στρατιώτη πέρασε η Αστυνομία των Βάσεων σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 29/7.

Όπως μετέδωσε το ΡΙΚ η σύλληψη έγινε την Τρίτη 1/6. Υπενθυμίζουμε ότι θύμα ήταν ο 32χρονος δεκανέας, John Fernandez. Η Αστυνομία των Βάσεων έφτασε στα ίχνη του υπόπτου μέσα από την αξιολόγηση κλειστού κυκλώματος από πρατήριο βενζίνης. Το όχημα είχε παρασύρει τον πεζό εγκαταλείποντας τον αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE