ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΑΦΟΥ: Ήταν παντρεμένη με Κύπριο η άτυχη 32χροννη Chen – Ήθελε να βαφτιστεί χριστιανή και να λέγεται Στεφανία

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΑΦΟΥ: Ήταν παντρεμένη με Κύπριο η άτυχη 32χροννη Chen – Ήθελε να βαφτιστεί χριστιανή και να λέγεται Στεφανία

«Έσβησαν» τα όνειρα της 32χρονης Σίσι Chen την Δευτέρα 24/7, όταν έχασε τη ζωή της σε θαλάσσιο δυστύχημα που συνέβη στην περιοχή «ΠΛΑΤΖΙ» στον Ακάμα.

Άγνωστες πτυχές από τη ζωή της άτυχης 32χρονης γυναίκας από την Κίνα, φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Τρίτη 1 Αυγούστου, οι οποίες όπως αναφέρει το δημοσίευμα, βγαίνουν από το εδώ, στενό της οικογενειακό περιβάλλον. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, η νεαρή γυναίκα, ήρθε στην Κύπρο πριν από περίπου 10 χρόνια λόγω στενού της συγγενή που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Λάρνακα σε κινέζικο εστιατόριο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΑΦΟΥ: «Μίλησε» η νεκροψία για την άτυχη 32χρονη που έχασε τη ζωή της Εκεί, γνώρισε τον Κύπριο Χρίστο Γεναγρίτη ( γιο του Κυριάκου και της Φωτούλας που διευθύνουν το εστιατόριο Εναλία στο Δημοσιογραφικό Χωριό Περβολιών), ο οποίος εργαζόταν προσωρινά στο εστιατόριο ως σερβιτόρος και έτσι, ένας δυνατός έρωτας γεννήθηκε. Το 2010, οι δύο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, με πολιτικό ωστόσο γάμο, ενώ είχαν αρχίσει και τις διαδικασίες για να τελέσουν φέτος και θρησκευτικό. Ταυτόχρονα είχαν υποβάλει και τα σχετικά ντοκουμέντα για να της παραχωρηθεί η κυπριακή υπηκοότητα. Ο Χρίστος και η  Chen Chen ζούσαν μαζί στην Λεμεσό. Ο Χρίστος, εργάζεται ως αρχιτέκτονας σε Κινέζο επιχειρηματία ανάπτυξης γης και εκείνη σε διεθνή εταιρεία ανταλλαγής συναλλάγματος που δραστηριοποιείται στην Κύπρο. Για την τέλεση του θρησκευτικού τους γάμου, η Chen Chen είχε αποφασίσει να βαφτιστεί χριστιανή ορθόδοξη και να πάρει το όνομα Στεφανία, όμως οι σχεδιασμοί και τα όνειρά της «έσβησαν», σε εκείνο το μοιραίο ταξίδι με το ταχύπλοο στη θάλασσα του Ακάμα. *Η φωτογραφία του ζευγαριού είναι από την εφημερίδα "Φιλελεύθερος" ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.