Στην Αθήνα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – Κρίσιμες επαφές με Μητσοτάκη και Βέμπερ
Σε τροχιά σημαντικών διπλωματικών επαφών εισέρχεται η Λευκωσία, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να μεταβαίνει αύριο στην Αθήνα.

Με τον Νεϊμάρ να είναι όλο και πιο κοντά στην Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπαρτσελόνα θέλει τον Φιλίπε Κουτίνιο για αντικαταστάτη, όμως η Λίβερπουλ απέρριψε πρόταση 100 εκατ. ευρώ.
Οι Καταλανοί χρειάζονται ένα «μπαμ» αφού θα χάσουν τον Βραζιλιάνο σταρ και εδώ και κάποιες μέρες έχει γίνει γνωστό ότι εκείνος που έχουν επιλέξει είναι ο άσος της Λίβερπουλ. Παρά το γεγονός αυτό, οι Reds δεν έχουν δείξει να πτοούνται και αφού πρώτα έδωσαν αρνητική απάντηση σε προσφορά 80 εκατ., έκαναν το ίδιο με τη δεύτερη πρόταση των Blaugrana που έφτασε τα 100 εκατ. ευρώ. «Δεν υπάρχει κανένας τρόπος παρερμηνείας του ‘όχι’.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




