Νέα συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί στο αποχαιρετιστήριο «πάρτι» του Έιντε

Νέα συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί στο αποχαιρετιστήριο «πάρτι» του Έιντε

πρώτη φορά μετά το ναυάγιο στο Κραν Μοντάνα, θα έχουν οι δύο ηγέτες να τα πουν, αν παρευρεθούν στο αποχαιρετιστήριο πάρτι του Έσπεν Μπαρθ Έιντε. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτης», ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα παρευρεθεί στο δείπνο, λόγω και τις έκδηλης δυσαρέσκειας πράξεις και δηλώσεις του ειδικού συμβούλου του Γ.Γ του ΟΗΕ το Κυπριακό. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι συνεργάτες του τον ενθαρρύνουν να παρευρεθεί. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αποχωρεί οριστικά από τη θέση του ο Έιντε» – Μήνυμα καταλυτικής σημασίας από τον Γκουτέρες στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE