Λετυμπιώτης: Απορρίπτει ισχυρισμούς για εκδικητικούς ελέγχους στα οδοφράγματα - Καμία αλλαγή στη διαδικασία
Δεν έχει αλλάξει οτιδήποτε στη διαδικασία διελεύσεων στα οδοφράγματα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.
Στην ταβέρνα «Ελληνικό» στη Λευκωσία είχαν προγραμματισμένο ραντεβού για δείπνο ο Ελλαδίτης προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, μαζί με τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο της κυπριακής ομάδας.
Όπως φαίνονται χαρακτηριστικά μέσα από τις αποκλειστικές φωτογραφίες της ιστοσελίδας μας, πέρα του Ελλαδίτη κόουτς, στο πλευρό του ήταν ο τιμ μάνατζερ, Γιώργος Σαββίδης, ο βοηθός προπονητής, Γιώργος Κωστή, καθώς και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο των γαλαζοκιτρίνων.
Μετά την προπόνηση της Κυριακής, το προπονητικό τιμ του ΑΠΟΕΛ είχε σύναξη μετά συνοδείας εκλεκτού φαγητού, φυσικά κουζίνας Ελλάδας, για να οργανωθούν άπαντες καλύτερα για την αναμέτρηση – ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης με τη Βιτορούλ Κονστάντζα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις