Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη – Τους απεγκλώβισε η Πυροσβεστική από τα συντρίμμια - Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο άνδρας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Κρήτη – Τους απεγκλώβισε η Πυροσβεστική από τα συντρίμμια - Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο άνδρας

Η σύγκρουση δυο οχημάτων που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα είχε ως αποτέλεσμα των εγκλωβισμό στα συντρίμμια, δυο από τους επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με τον ελλαδικό Τύπο, το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 30/7, στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου, στο ύψος της Χερσονήσου. Τα δυο οχήματα που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, συγκρούστηκαν και δυο από τους επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν εντός του ενός αυτοκινήτου, ενώ μια γυναίκα που επέβαινε στο δεύτερο όχημα τραυματίστηκε χωρίς ωστόσο να εγκλωβιστεί εντός του οχήματός της. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χερσονήσου, ήταν άμεση, όπου και απεγκλώβισε τα δυο άτομα. Στη συνέχεια ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο Βενιζέλιο νοσοκομείο, όπου ένας άνδρας βρίσκεται διασωληνωμένος στην Εντατική. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένας άνδρας και δυο γυναίκες, με τις δυο γυναίκες να φέρουν λιγότερα τραύματα από τον άνδρα. Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται από το ανακριτικό της τοπικής τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.