Η τελευταία πράξη του δράματος για τον 21χρονο Παντελή - Οδηγείται στη τελευταία του κατοικία – Καταλείπει γονείς και πέντε αδέλφια

Η τελευταία πράξη του δράματος για τον 21χρονο Παντελή - Οδηγείται στη τελευταία του κατοικία – Καταλείπει γονείς και πέντε αδέλφια

ευτέρα 31/7 τελείται η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια του άτυχου Παντελή Δήμου ο οποίος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο το βράδυ της Παρασκευής 28/7. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΟΣ: O Παντελής Δήμου ήταν κολλητός του Νικόλα Διακουρτή – Ξεψύχησαν στον ίδιο δρόμο μέσα σε οκτώ μήνες – «Εννά τα πούμε σύντομα», του έγραφε Η κηδεία του 21χρονου θα γίνει από τον ιερό ναό Αγίου Αυξιβίου στον Αστρομερίτη η ώρα 17:30. Οι γονείς και τα πέντε αδέλφια του Παντελή καλούν όσους τιμούν τη μνήμη του όπως παραστούν. Παράκληση είναι όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές στην οικογένεια του εκλιπόντος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΟΥΤΡΑΦΑ: Συγκλονίζει η αποκάλυψη της ξαδέρφης του Παντελή «Η μάνα σου… εκατάλαβεν το μόνη της» 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE