Πες κι ένα «ευχαριστώ» κ. Πάτσα

Πες κι ένα «ευχαριστώ» κ. Πάτσα

Οι δηλώσεις του Ελλαδίτη πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Χρήστου Πατσατζόγλου για το (αποτυχημένο) πέρασμα του στην Ομόνοια, προκάλεσαν (όπως αναμενόταν…) θύελλα αντιδράσεων στα social media από τους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Θα μπορούσε πολύ απλά ο «Πάτσα», να αποφύγει τις «μπηχτές» για την παρουσία του στην Ομόνοια, όμως προφανώς ήθελε με αυτό τον τρόπο να βγάλει τα όποια παράπονα του.

Άλλη λογική εξήγηση για να πει αυτά που είπε μετά από τόσα χρόνια, δεν βρίσκουμε.

Στο κάτω-κάτω, όσα παράπονα κι αν έχει ο Ελλαδίτης, θα έπρεπε να είχε αντιληφθεί ότι η Ομόνοια και γενικότερα ο κόσμος της, είχαν πολύ περισσότερα παράπονα από αυτόν, αφού ήρθε τότε στην ομάδα για να κάνει τη διαφορά,αμείφθηκε πλουσιοπάροχα (τέτοια λεφτά δεν θα τα έβρισκε πουθενά άλλου τότε) και προσέφερε το… απόλυτο τίποτα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE