Μόνο για «βαριά» πορτοφόλια η συναυλία των Ρέμου - Ramazzotti στην Μύκονο! VIDEO
27.07.2017 - 00:00
Τα τραπέζια ξεκινούν από €1000...
Ο Αντώνης Ρέμος και Eros Ramazzotti θα συναντηθούν απόψε στην σκηνή του Nammos στη Μύκονο υποσχόμενοι να καταπλήξουν τα πλήθη με τα τραγούδια τους.
Σύμφωνα με το Mykonoslive tv, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την αποψινή βραδιά!
Ήδη δεκάδες σκάφη που φιλοξενούν VIPs και celebrities που ήρθαν ειδικά για την συναυλία, έχουν αγκυροβολήσει ανοιχτά της Ψαρρούς. Η περιοχή έχει φωταγωγηθεί με εντυπωσιακούς προβολείς και χθες έγινε και η τελευταία πρόβα τους!
Πόσο όμως κοστίζει για να δει κάποιος τη συναυλία των δύο μεγάλων καλλιτεχνών; Όπως ειπώθηκε στο labiri biri, η είσοδος είναι 100 ευρώ αλλά από 3.000 έως 5.000 για μία θέση!
Μιλάμε για "βαριά" πορτοφόλια η συναυλία!
Δείτε τα βίντεο:
Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.