ΠΑΦΟΣ: Με αεροβόλο και κροτίδες στην κατοχή του συνελήφθη 56χρονος

ΠΑΦΟΣ: Με αεροβόλο και κροτίδες στην κατοχή του συνελήφθη 56χρονος

Συνελήφθη την Τετάρτη 26/7 για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 56χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και αεροβόλου πιστολιού.

Ο 56χρονος συνελήφθη μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το απόγευμα της Τετάρτης 26/7. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, που είχε παραποιημένο τον αριθμό εγγραφής, ένα πιστόλι, που πιστεύεται ότι πρόκειται για ομοίωμα πιστολιού, μια σφαίρα πιστολιού και δύο πλήρη κυνηγετικά φυσίγγια. Έρευνα διενεργήθηκε επίσης στο αυτοκίνητο του 56χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυλινδρικές κροτίδες. Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE