ΠΑΦΟΣ: Με αεροβόλο και κροτίδες στην κατοχή του συνελήφθη 56χρονος

ΠΑΦΟΣ: Με αεροβόλο και κροτίδες στην κατοχή του συνελήφθη 56χρονος

Συνελήφθη την Τετάρτη 26/7 για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 56χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και αεροβόλου πιστολιού.

Ο 56χρονος συνελήφθη μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το απόγευμα της Τετάρτης 26/7. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, που είχε παραποιημένο τον αριθμό εγγραφής, ένα πιστόλι, που πιστεύεται ότι πρόκειται για ομοίωμα πιστολιού, μια σφαίρα πιστολιού και δύο πλήρη κυνηγετικά φυσίγγια. Έρευνα διενεργήθηκε επίσης στο αυτοκίνητο του 56χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυλινδρικές κροτίδες. Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.