Η Cobalt πέρασε με επιτυχία τον έλεγχο επιχειρησιακής ασφάλειας IOSA

Η Cobalt πέρασε με επιτυχία τον έλεγχο επιχειρησιακής ασφάλειας IOSA

Η αεροπορική εταιρεία Cobalt Air ανακοινώνει ότι έχει περάσει με επιτυχία τον έλεγχο επιχειρησιακής ασφαλείας ΙΟSA της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών ΙΑΤΑ, ο οποίος σχεδιάστηκε για να αξιολογεί τα συστήματα επιχειρησιακής διαχείρισης και ελέγχου των αεροπορικών εταιρειών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, μέσα από τον εκτενή έλεγχο του ΙOSA σε όλα τα επιχειρησιακά τμήματα και συστήματα ασφαλείας της εταιρείας, διαφάνηκε ότι η Cobalt είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας, καταδεικνύοντας ότι αποτελεί πρότυπο ασφάλειας και ποιότητας. Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Andrew Madar, επισημαίνοντας ότι η Cobalt είναι η μόνη κυπριακή αεροπορική εταιρεία που κατάφερε να επιτύχει την αναγνώριση για τήρηση των διεθνών προτύπων ασφαλείας από τον ΙΟSA. “Το γεγονός ότι η εταιρεία μας έχει επιτύχει αυτόν τον άθλο, μέσα σε μόλις ένα χρόνο λειτουργίας, καταδεικνύει την τεχνογνωσία και τις ικανότητες των ανθρώπων που εργάζονται στην εταιρεία, αλλά και τις προοπτικές που έχει η Cobalt” τόνισε ο κ. Madar.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE