ΠΑΦΟΣ: Στις 3/8 απαντούν στις κατηγορίες 7 μετανάστες που έφθασαν στον «Παράδεισο»

ΠΑΦΟΣ: Στις 3/8 απαντούν στις κατηγορίες 7 μετανάστες που έφθασαν στον «Παράδεισο»

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου προσήχθησαν την Τρίτη 25/7 οι 7 άτυποι μετανάστες που αφίχθησαν στην θαλάσσια περιοχή του Πωμού την 7η Ιουλίου του 2017 και η υπόθεσή τους ορίστηκε για τις 3 Αυγούστου προκειμένου να απαντήσουν στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Τα επτά πρόσωπα αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους. Οι υπόλοιποι  78 μεταφέρθηκαν στο Χώρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Κοκκινοτριμιθιά . Οι 85 μετανάστες κατέφθασαν στην Τοποθεσία «Παράδεισος» στην θαλάσσια περιοχή του Πωμού με πλοιάριο  που τους μετέφερε την 7η Ιουλίου. Στους 85 συγκαταλέγονται  65 άνδρες , 9 γυναίκες και 11 ανήλικα παιδιά όλοι τους από την Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.