Bανδαλισμοί εντός του Κοιμητηρίου Κερύνειας - Καταδικάζει η Ιερά Μητρόπολη

Bανδαλισμοί εντός του Κοιμητηρίου Κερύνειας - Καταδικάζει η Ιερά Μητρόπολη

Καταδικάζει η Ιερά Μητρόπολη Κερύνειας, «οποιαδήποτε μορφή βίας, από όπου κι αν αυτή προέρχεται» εκφράζοντας βαθιά θλίψη για τους βανδαλισμούς που έλαβαν χώρα εντός του Κοιμητηρίου Κερύνειας, αυτού του ιερού χώρου.

«Μέσω της αναφοράς και καταγραφής της βαθιάς απογοήτευσης με αφορμή το περιστατικό αυτό, επιθυμούμε να επαναλάβει την διαχρονική και αναλλοίωτη θέση της σε σχέση με την ευλάβεια και τον σεβασμό, τα οποία οφείλουν να επιδεικνύονται προς όλους τους ιερούς χώρους", ανακοίνωση της Μητρόπολης Κερύνειας αναφέρει. Προσθέτει ότι «τέτοιου είδους περιστατικά δεν θα μας αποθαρρύνουν, ούτε θα μας αποτρέψουν από το να συνεχίσουμε να αγαπάμε τους συνανθρώπους μας, ακόμη και αυτούς οι οποίοι επέλεξαν αυτόν τον τρόπο παρουσίασης δειγμάτων πολιτισμού».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE