Αυτά είπε ο Οκκάς για την Ανόρθωση, την Εθνική του και όχι μόνο (ηχητικό)

Αυτά είπε ο Οκκάς για την Ανόρθωση, την Εθνική του και όχι μόνο (ηχητικό)

Ο Γιάννης Οκκάς φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και μίλησε για τον καινούργιο ΠΑΟΚ αλλά και το τι πρέπει να προσέξει στα παιχνίδια με την Ολιμπίκ.

Για την Εθνική Κύπρου Κ17, όπου και είναι προπονητής, τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ αλλά και το τι πρέπει να κάνει για να προσπεράσει τον Ολυμπιακό και να πάρει το πρωτάθλημα μίλησε ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Εθνική Κύπρου Κ-17:

«Ήταν θέμα χρόνου να γίνει αυτή η συνεργασία. Είναι ένα πόστο που μου αρέσει και βλέπω μέλλον μπροστά. Το κομμάτι του προπονητή είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να βλέπει τους παίκτες του ξεχωριστά και γενικά είναι δύσκολη θέση.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

Την ετοιμότητα του να συναντηθεί με την κα Ολγκίν και τον κ. Ερχιουρμαν όποτε το κρίνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος απαντώντας σε επικρίσεις κομμάτων σημείωσε ότι σε καμία απολύτως περίπτωση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογικό αγώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE