Λαϊφης: «Έχασα… Έτσι όμως είναι η κατάσταση στο ποδόσφαιρο»

Λαϊφης: «Έχασα… Έτσι όμως είναι η κατάσταση στο ποδόσφαιρο»

Στις πρώτες του εντυπώσεις από την συνεργασία του με τον Ρικάρντο Σα Πίντο αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν.

Ο Κύπριος διεθνής στόπερ ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες της Σταντάρ Λιέγης στην περυσινή σεζόν, η οποία άφησε πικρή γεύση στους «Rouches» αφού τερμάτισαν στην έκτη θέση του πρωταθλήματος Βελγίου.

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης με αφορμή την έναρξη της σεζόν που βρίσκει την Σταντάρ Λιέγης να φιλοξενείται την προσεχή Κυριακή από την Μαλίν, αναφέρθηκε στην παρουσία του στον βελγικό σύλλογο.

«Στη διάρκεια της περυσινής σεζόν έχασα την θέση μου, έτσι όμως είναι η κατάσταση στο ποδόσφαιρο.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE