Bαρύ πένθος για τον ηθοποιό Μάριο Ιορδάνους – «Το δείλι χτες, επέθανε η μητέρα μου»

Bαρύ πένθος για τον ηθοποιό Μάριο Ιορδάνους – «Το δείλι χτες, επέθανε η μητέρα μου»

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Μάριου Ιορδάνου. Ο ηθοποιός με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές και φωτογραφίες από τη ζωή τους, την αποχαιρέτισε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Faacebook.

Με λόγια καρδιάς και με το δικό του ξεχωριστό τρόπο αποτύπωσε τα συναισθήματά του σε λίγες γραμμές μη μπορώντας να κρύψει τον αβάσταχτο πόνο που νιώθει αλλά και τη λατρεία που της είχε. «Το δείλι χτες, επέθανε η μητέρα μου! Και δεν μπορώ, από τη γη να τήνε ξεριζώσω με τα νύχια μου! Κι όταν έσβησε, την αποθέσανε στη γη. Άνθη φυτρώνουν, πεταλούδες παιχνιδίζουν πάνωθέ της. Ήτανε τόσο αλαφριά που μόλις βάραινε το χώμα. Πόσος πόνος χρειάστηκε για να την κάνει τόσο ανάλαφρη!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE