ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Λ. ΠΑΛΑΣ: Μέχρι και ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ δέχθηκε δακρυγόνα

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Λ. ΠΑΛΑΣ: Μέχρι και ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ δέχθηκε δακρυγόνα

Δακρυγόνα δέχτηκε ο βουλευτής και Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, στη προσπάθεια του να ηρεμήσει τα πνεύματα κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν γύρω στις 8 το βράδυ της Πέμπτης 20/7 στο Λήδρας Πάλας.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, προσπάθησε να χωρίσει ομάδα Ελληνοκυπρίων που χτυπιόντουσαν μεταξύ μεταξύ τους. Όπως πληροφορείτε το ThemaOnline μέλη της Αστυνομίας και της Αντιοχλαγωγικής Ομάδας ΜΜΑΔ πέταξαν δακρυγόνα προς το μέρος του κ. Χρίστου. Δείτε επίσης:ΕΚΤΑΚΤΟ: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ε/κ στο Λήδρα Πάλας εν αναμονή αντικατοχικής εκδήλωσης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Απογοήτευση στα στελέχη του ΕΛΑΜ, αφού όταν η κατάσταση εξομαλύνθηκε αρκετός κόσμος αποχώρησε από τον χώρο όπου ήταν προγραμματισμένη η αντικατοχική εκδήλωση για την μαύρη επέτειος της τουρκικής εισβολής. Δείτε επίσης: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Λ. ΠΑΛΑΣ: Προκάλεσαν με τουρκικές σημαίες και πέτρες, αλλά «έπαιξαν» ξύλο ΑΠΟΕΛίστες και Ανορθωσιάτες – Ένας στο νοσοκομείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Αιτία για τα επεισόδια στο Λήδρας Πάλας, φαίνεται να είναι οπαδική κόντρα που δημιουργήθηκε πρόσφατα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE