Συνάντηση μίας ώρας με Ακιντζί είχε στα κατεχόμενα ο Τούρκος Πρωθυπουργός

Συνάντηση μίας ώρας με Ακιντζί είχε στα κατεχόμενα ο Τούρκος Πρωθυπουργός

 Μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Τούρκου Πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στα κατεχόμενα και έληξε χωρίς δηλώσεις.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Τούρκος Πρωθυπουργός, που ήρθε για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις για τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής, μετά την παρέλαση και την κατάθεση στεφάνων, μετέβη στο «προεδρικό» όπου συναντήθηκε με τον Τ/κ ηγέτη. Η συνάντηση ξεκίνησε στις 15.15 και σε αυτή συμμετείχαν ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου και ο Γκιουρντάλ Χιουντάογλου, υφυπουργός Πρωθυπουργίας. Λίγο μετά την έναρξη, στη συνάντηση της τουρκικής ηγεσίας με τον κ. Ακιντζί εντάχθηκαν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Μεχμέτ Ακίφ Χαμζατσιεμπί και ο Πρόεδρος της επιτροπής φιλίας, Γιλντίζ Σεφερίνογλου. Ο κ. Γιλντιρίμ έχει επίσης προγραμματισμένες συναντήσεις στα κατεχόμενα με την «πρόεδρο» της «βουλής», Σιμπέλ Σιμπέρ και τον «πρωθυπουργό», Χουσείν Οζγκιουργκιούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE