Στάση σιωπής θα κρατήσουν Μαυρομιχάλης, Δημητρίου, Σάντης και Αγαθαγγέλου για τον ξυλοδαρμό του «Μπενη» στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ

Στάση σιωπής θα κρατήσουν Μαυρομιχάλης, Δημητρίου, Σάντης και Αγαθαγγέλου για τον ξυλοδαρμό του «Μπενη» στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ

Το δικαίωμα της σιωπής φαίνεται πως θα ασκήσουν και οι τέσσερις κατηγορούμενοι στην υπόθεση ξυλοδαρμού του ισοβίτη πλέον Μάριου Χριστοδούλου, άλλως «Μπένη», στο οίκημα φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ στις 18 Νοεμβρίου 2014.

Η πρόθεση των κατηγορουμένων Αλέξη Μαυρομιχάλη, Χρίστου Δημητρίου, Στέφανου Σάντη και Ανδρέα Αγαθαγγέλου, εκφράστηκε κατά την δικάσιμο της Τετάρτης 19/7, όταν η δικαστής του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ανακοίνωσε ότι βάσει του μαρτυρικού υλικού, διαπιστώθηκε εκ πρώτης όψεως υπόθεση και τους κάλεσε σε απολογία, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του «Φιλελεύθερου». Οι καθηγούμενοι ενημερώθηκαν την ίδια στιγμή για τις επιλογές τους όταν καλούνται σε απολογία, οι οποίες είναι, η ένορκη μαρτυρία, η ανώμοτη δήλωση και η σιωπή. Οι συνήγοροι ανάφεραν ομόφωνα ότι οι πελάτες τους θα ασκήσουν το δικαίωμα της σιωπής. Ενώ ο Αντρέας Πελεκάνος, ο οποίος εκπροσωπεί τον Α. Μαυρομιχάλη, σημείωσε επιπρόσθετα ότι τίθενται να καλέσουν και δύο με τρεις μάρτυρες υπεράσπισης. Η υπόθεση οδηγήθηκε σε αναβολή, με τη νέα δικάσιμο να ορίζεται στις 27 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.