Ένας έρωτας που γεννήθηκε λόγω ποδοσφαίρου (photos)!

Ένας έρωτας που γεννήθηκε λόγω ποδοσφαίρου (photos)!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ

Όταν μία οικογένεια βρίσκεται στη Κύπρο και γνωρίζεται στο γήπεδο, είναι κάτι συνηθισμένο. Όταν όμως, η καρδιά τους «χτυπάει» για Κυπριακές ομάδες, αλλά μένουν σε άλλη χώρα, όλα είναι διαφορετικά!

Ο Γιάννης και η Άντρια είναι οι πρωταγωνιστές μας. Οι δυο τους είναι μαζί, αφού γνωρίστηκαν στο ΓΣΠ σε «ντέρμπι» του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλων, και «έδεσαν»!

Ακολούθησαν στην Μολδαβία τον Απόλλωνα, εκεί όπου ταξίδεψαν οι «κυανόλευκοι» για να παίξουν με την Ζάρια. Το περίεργο είναι πως, η μισή οικογένεια είναι εκεί για να παρακολουθήσει το Ζάρια – Απόλλωνας, ενώ μερικά μέλη, έχουν μεταβεί ήδη στο Λουξεμβούργο για χάρη του ΑΠΟΕΛ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE