Δέσμευση των λογαριασμών του πρώην Προέδρου της Βραζιλίας διέταξε Δικαστήριο

Δέσμευση των λογαριασμών του πρώην Προέδρου της Βραζιλίας διέταξε Δικαστήριο

Ο Βραζιλιάνος δικαστής ο οποίος καταδίκασε τον πρώην Πρόεδρο Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα σε ποινή δέκα ετών κάθειρξης για δωροληψία την περασμένη εβδομάδα, έδωσε την Τετάρτη 19/7 εντολή να δεσμευθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί και να κατασχεθούν πολλά περιουσιακά στοιχεία - κυρίως ακίνητα.

Ένα ποσό που ανέρχεται σε περίπου 165.000 ευρώ στους λογαριασμούς του πρώην προέδρου δεσμεύθηκε, ενώ διατάχθηκε η κατάσχεση τριών διαμερισμάτων που ανήκουν στον Λούλα, μία εβδομάδα μετά την καταδίκη του για διαφθορά, απόφαση την οποία ο ιδρυτής του Κόμματος Εργαζομένων (PT) έχει εφεσιβάλει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE