Ελένη Φιλίνη: Δείτε την στα 63 της με μπικίνι μαγιό στην παραλία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ελένη Φιλίνη: Δείτε την στα 63 της με μπικίνι μαγιό στην παραλία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα 63 της χρόνια η ηθοποιός διατηρεί μια καλλίγραμμη σιλουέτα καθώς προσέχει τη διατροφή της και όταν μπορεί γυμνάζεται.

Ξεχώρισε για το μαλλί της στη δεκαετία του ’80, αλλά (ακόμα και) τώρα ξεχωρίζει για το κορμί της. Ο λόγος για την  Ελένη Φιλίνη, η οποία εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου, κάτι που φαίνεται και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που άνοιξε πριν από μερικές ημέρες. Αν και δεν είχε σχέση με τα social media και ως τώρα έχει ανεβάσει μόνο 4 φωτογραφίες, η τελευταία… κάνει για 10. Κι αυτό γιατί η ηθοποιός φωτογραφίζεται με μπικίνι και αποδεικνύει ότι διατηρεί τέλεια σιλουέτα ακόμη και σήμερα. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Θυμίζει κάτι απο τα παλιά!  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE