Ανακοινώθηκε η ημερομηνία επιβολής ποινής για την Έφη Ηροδότου

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία επιβολής ποινής για την Έφη Ηροδότου

Την 1η Αυγούστου θα ανακοινώσει το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας την ποινή για την Έφη Ηροδότου, η οποία σε δυστύχημα στις 27 Δεκεμβρίου 2007 προκάλεσε το θάνατο του Αιμίλιου Ιωάννου.

Κατά τη σημερινή ακρόαση ο συνήγορος υπεράσπισης Κρις Τριανταφυλλίδης αγόρευσε για μετριασμό της ποινής, ενώ μετά από απόφαση του Δικαστηρίου διεξήχθη και δίκη τύπου Νιούτον "Newton trial" σε σχέση με το εύλογο χρονικό διάστημα και το κατά πόσο η καταδικασθείσα γνώριζε το ότι ήταν καταζητούμενη από τις κυπριακές Αρχές. Το Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι τόσο η απόφαση του επί της "Newton trial" όσο και η επιβολή ποινής θα ανακοινωθούν την 1η Αυγούστου στις 10:30 π.μ. KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE