Τρέχει ο Παπουλής…

Τρέχει ο Παπουλής…

Ο Φώτης Παπουλής είναι παροπλισμένος εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, όμως ο Ελλαδίτης τρέχει για να προλάβει να είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η αποθεραπεία του ακραίου επιθετικού των «κυανολεύκων» πάει αρκετά καλά, και οι ενδείξεις τον φέρνουν να προλαβαίνει ίσως και τα παιχνίδια των πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ, εάν η ομάδα του καταφέρει να ξεπεράσει τα επόμενα εμπόδια σε δεύτερο και τρίτο προκριματικό γύρο.

Σίγουρα ο Παπουλής είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο ο Σωφρόνης Αυγουστή στηρίζειται αρκετά, καθώς η ικανότητα του στο σκοράρισμα, η μαχητικότητα του στο γήπεδο αλλά και η εμπειρία του προσδίδουν μια άλλη κλάση στους κυπελλούχους.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο Χριστοδουλίδης: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο Χριστοδουλίδης: Στο τραπέζι τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου για την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.