ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Η πατρίδα μας υποφέρει…»

«Η πατρίδα μας υποφέρει…»

> style="text-align: justify"> >

Μέσω ανακοίνωσης της η Νέα ΣΔαλαμίνα καταδικάζει το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 1974.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου, καταδικάζει για ακόμα μια χρονιά στον κυπριακό λαό, τους πρωτεργάτες του προδοτικού πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου του 1974.

Η πατρίδα μας υποφέρει μέχρι και σήμερα, 43 χρόνια μετά, από την προδοσία του μαύρου αυτού Ιούλη, όπου κάποιοι με πλήρη επίγνωση των πράξεων τους, άνοιξαν την κερκόπορτα στον Αττίλα, ολοκληρώνοντας μέσα σε λίγες μέρες τα σχέδια που εκπονήθηκαν στα στρατηγία του ΝΑΤΟ.

Δηλώνουμε με αποφασιστικότητα πως το Σωματείο μας, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τα γεγονότα που οδήγησαν στην μετατροπή της αγαπημένης μας πόλης Αμμοχώστου, από μια πόλη όνειρο, σε μια πόλη φάντασμα.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top