Έτσι και μετά το μεσημέρι…

Έτσι και μετά το μεσημέρι…

Χαμογελαστό «έπιασε» ο φακός το Νίκο Κίρζη, λίγο πριν ξεκινήσει ο χθεσινός αγώνα με τη Ζάρια στο «ΑΕΚ Αρένα».

Είδε την ομάδα του να… καθαρίζει την πρόκριση δια περιπάτου, με τους Μολδαβούς.

Περιμένει ότι θα τους… χαμογελάσει και η κληρωτίδα σήμερα το μεσημέρι στη Νιόν.

Στους πιθανούς αντιπάλους των κυπελλούχων υπάρχουν ομάδες, που είναι στα μέτρα τους. Να μην ξεχνάμε ότι η Λεμεσιανή ομάδα είναι στον όμιλο των ισχυρών.

Διαβάστε περισσότερα… EΔΩ


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»

Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»

Οι νέες προτάσεις και ιδέες που υπέβαλε η ελληνοκυπριακή πλευρά για τα ΜΟΕ, τη μεθοδολογία και την ουσία μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE